Authoring Layer List:
  • {{layer.title}}

OLIVIA RODRIGO, Sour Tour 2022

Vanaf Vorst Nationaal - Brussel

OLIVIA RODRIGO, Sour Tour 2022

Vanaf Vorst Nationaal - Brussel

Opgelet! Kinderen tot 12 jaar worden zonder begeleiding niet tot het concert toegelaten. Zij moeten altijd begeleid worden door een volwassene. Bovendien bevelen wij voor hun veiligheid aan dat er zitplaatsen voor deze kinderen worden voorzien. Staanplaatsen houden een extra risico op persoonlijk letsel of beschadiging van eigendommen in. Begeleiding door een volwassene wordt ook sterk aanbevolen voor kinderen van 12 tot 16 jaar, die het concert bij voorkeur ook vanop een zitplaats bijwonen.

Jongeren onder de 16 jaar die, in strijd met deze aanbevelingen, zonder begeleiding naar het concert komen, moeten in het bezit zijn van een ondertekend formulier voor ouderlijke verantwoordelijkheid. Zij zullen worden verzocht dit formulier bij de ingang te tonen. Kunnen zij dit niet voorleggen, dan zal hun de toegang worden geweigerd.

Update 15.06.2022


-----

Special guest: Baby Queen

OLIVIA RODRIGO KOMT OP ZONDAG 19 JUNI 2022 NAAR VORST NATIONAAL!

De touraankondiging is de kers op de taart van een ongelofelijk jaar voor Rodrigo. Zo werd ze in 2021 niet alleen uitgeroepen tot ‘Nieuwkomer van het jaar’ tijdens de American Music Awards, maar werd ze ook zeven keer genomineerd voor een Grammy, waaronder die voor ‘Opname van het jaar’, ‘Album van het jaar’, ‘Nummer van het jaar’ en ‘Beste nieuwkomer’.

Rodrigo geeft op 2 april de aftrap van haar SOUR Tour in San Francisco en doet meer dan 40 grote steden aan in Noord-Amerika en Europa, waaronder een tussenstop in Brussel, met een optreden in Vorst Nationaal! Ze zal bovendien twee avonden op rij te zien zijn in de Radio City Music Hall in New York, het Greek Theatre in Los Angeles en de Eventim Apollo in Londen.

De met lof overladen singer-songwriter Olivia Rodrigo kondigt vandaag haar SOUR Tour 2022 aan ter promotie van haar voor verschillende Grammy’s genomineerde en razend populaire debuutalbum SOUR, uitgebracht door Geffen Records en inmiddels goed voor dubbel platina.

Het magazine Rolling Stone plaatste SOUR helemaal bovenaan de albumhitlijst van 2021, terwijl ook de New York Times het album tot een van de beste van 2021 uitriep. Rodrigo’s debuutalbum prijkt dan ook bovenaan verscheidene rangschikkingen van Billboard, waaronder de ‘Global 200 Artists’, de ‘Overall New Artists’, de ‘Hot 100 Artists’, de ‘Hot 100 Female Artists’ en de ‘Hot 100 Songwriters’. SOUR belandde ook bovenaan de Wrapped-campagne 2021 van Spotify, waarin de meest gestreamde artiesten, nummers, albums en podcasts van het streamingplatform worden belicht. Het nummer Driver’s License was goed voor meer dan 1,1 miljard streams en werd zo de meest gestreamde hit van 2021 op Spotify (zowel in de VS als wereldwijd), terwijl ook Good 4 u in de top vijf van meest gestreamde nummers op Spotify terechtkwam. Daarmee prijkt SOUR wereldwijd op nummer één in de lijst van meest gestreamde albums. Rodrigo mocht daarnaast nog de Apple Music Awards voor ‘Doorbraak van het jaar’, ‘Album van het jaar’ en ‘Nummer van het jaar’ aan haar palmares toevoegen.

Bij de release van SOUR kwam het langverwachte album de Billboard 200-lijst binnen op nummer één, goed voor 295.000 album-equivalente eenheden in de VS. Nog in diezelfde week bereikte het album zijn gouden status volgens de RIAA. Meteen na de release werd SOUR het meest gestreamde debuutalbum van een vrouwelijke artiest in de VS ooit, en brak het album het record voor meest gestreamde album van een vrouwelijke artiest in één week op Spotify, met meer dan 385 miljoen streams wereldwijd. Het buitengewoon succesvolle album – inmiddels goed voor meervoudig platina – leverde de 18-jarige artieste twee nummer 1-hits op, met name Driver’s License (4x platina) en Good 4 u (3x platina) en een nummer dat de top 5 haalde, meer bepaald Deja Vu (2x platina). SOUR kwam de albumhitlijsten binnen op nummer één in België, het VK, Canada, Ierland, Noorwegen, Nederland, Zweden, Australië en Nieuw-Zeeland. De elf nummers op het album kwamen in de top 30 van de Hot 100 van Billboard terecht. Dat maakt van Rodrigo de eerste vrouwelijke artiest en de vierde act in het algemeen met elf of meer nummers die gelijktijdig in de top 30 staan.

-----

Tickets kosten 44 euro Wat betekent general admission?
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Olivia Rodrigo op sociale media

Evenement details

{{selected.title && selected.title.length ? selected.title : 'Kies datum of locatie'}}
  • Geen resultaten
Dit evenement wordt georganiseerd door Gracia Live.

Media

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen

{{item.date}} {{item.location}}

{{ticketData[ticket.ticketId]['custom-ticket-text']}} {{ (ticketData[ticket.ticketId] && ticketData[ticket.ticketId]['custom-ticket-text']) && (ticket.dateType === 'NODATE') ? '  |  ' : '' }} {{ ticket.dateType === 'NODATE' ? ticket.itemDescription : '' }} {{ticket.startTime}}
In de huidige venue zijn geen actuele tickets.

TTSBekijk tickets in andere zalen

{{event.date}} {{event.startTime}}
...
TTS
{{ticket.date}} {{event.startTime}}
...

VIP Experience

Aangeboden door be•at
€ {{activePackage.PriceIncl.toLocaleString('nl-NL')}}Excl. €{{activePackage.PriceExcl.toLocaleString('nl-NL')}} p.p.
{{event.Date}} {{event.Time}} {{event.Location}}
OLIVIA RODRIGO, Sour Tour 2022
{{ modalTitle.split(' -- ')[4] }}
{{modalTitle.split(' -- ')[1]}} {{modalTitle.split(' -- ')[2]}} {{modalTitle.split(' -- ')[3]}}

Packages


  • € {{package.price}}
    {{event.date}} {{event.startTime}} {{event.location}}
€ {{package.price}}
{{event.date}} {{event.startTime}} {{event.location}}
{{modal.title.split('--')[0]}}
{{modal.title.split('--')[1]}}
{{modal.date}} {{modal.time}} {{modal.location}}

Groepen


Groepstickets

 | v.a. 20 personen

Kom je met een groep tussen de 11 en 20 personen?

Neem dan contact op met +32 3 400 00 34 zodat wij jou als groep bij elkaar kunnen plaatsen.

Kom je met een groep groter of gelijk aan 20 personen?

Dan kan je gebruik maken van ons groepsarrangement.
Bestel dan jouw groepstickets via  groepen@beatvenues.be.
Wil je meer weten over groepsarrangementen, bekijk dan onze groepenpagina.