https://dam.beatvenues.be/12becebc-ce88-4f3c-844b-fed0588ae8fb/dxdam/98/986cc0d7-d7c2-4c3c-9ebe-71aa8f562ae2/maneskin.jpg

Nieuwe muziek van o.a. Måneskin, Backstreet Boys en Louise Attaque

Gepubliceerd op do 03.11.2022

Måneskin — Rush

Fans van Måneskin kunnen al beginnen aftellen naar 20 januari. Dan brengt de Italiaanse band hun derde album 'Rush' uit. Het album zal wellicht de recente hits van Måneskin bevatten, waaronder 'Supermodel', 'If I Can Dream' en hun laatste single 'The Loneliest'. De band liet zich naar eigen zeggen inspireren door Arctic Monkeys, Queens of the Stone Age, Radiohead, Dua Lipa, Sam Fender en Paolo Nutini. Een bont allegaartje dus. Wij zijn alvast razend benieuwd!
Op 2 en 3 maart speelt Måneskin twee concerten in Vorst Nationaal.

Louise Attaque — Planète Terre

Fans van Louise Attaque hoeven niet tot januari te wachten op nieuw materiaal. De band brengt namelijk morgen al een nieuwe plaat uit! 'Planète Terre' is hun eerste album in 6 jaar en komt er 25 jaar na hun debuut. Van dat album werden maar liefst 3 miljoen exemplaren verkocht. Het is daarmee de best verkochte Franse rockplaat ooit. Om hun 25ste verjaardag te vieren, gaf het trio zichzelf 25 dagen om een nieuw album te maken. Het resultaat: 11 nummers, die volgens de band het resultaat zijn van een teder, zachtaardig en leergierig weerzien.
Op 22 maart komt Louise Attaque naar Vorst Nationaal.

Backstreet Boys — Last Christmas

De Backstreet Boys zijn al helemaal in kerststemming. De boysband bracht onlangs 'A Very Backstreet Christmas' uit, de kerstplaat waar ze al dertig jaar van droomden. De eerste single van die plaat is 'Last Christmas', een cover van de klassieker van Wham! En daar hoort natuurlijk ook een hartverwarmende clip bij. Bekijk hem hier.
Op 10 november staan de Backstreet Boys in het Sportpaleis.

Jenifer — n°9

Voor haar negende album  dat de gepaste titel 'n°9' kreeg  pendelde Jenifer tussen Londen en Parijs. Ze werd in de studio omringd door blazers, strijkers, drummers en bassisten, die mee zorgden voor die typische vintage sound van Jenifer. “Het is het album dat ik altijd al heb willen maken…En binnenkort zal het niet meer van mij zijn. Moge het zo ver mogelijk met jou reizen, met mij", aldus de zangeres. Het album is vanaf morgen verkrijgbaar. Op 25 maart treedt Jenifer op in Vorst Nationaal.

Tom DeLonge — Monsters Of California

En ook Tom DeLonge komt met nieuw werk. Geen muziek, wél een film. De gitarist en zanger van blink-182 brengt binnenkort zijn regiedebuut 'Monsters Of California' uit. In de film krijgt een groepje tieners te maken met allerlei paranormale gebeurtenissen. "If you take skateboarders, UFOs, and Bigfoot, which pretty much sums up my entire life, you get a wild ride that will remind everyone of our early love of Amblin Films that inspired so many", aldus Tom DeLonge. Hij schreef ook de muziek voor de film. Wanneer de film uitkomt, is nog niet duidelijk. De trailer kan je alvast hier bekijken.
Op 8 september treedt blink-182 op in het Sportpaleis.