Bezoekers met een beperking

Bezoekers met een beperking willen we zo goed mogelijk opvangen en in de beste omstandigheden laten genieten van een evenement.

Reserveer je plaatsen telefonisch via 03/400.00.34 (vanuit het buitenland +32.3.400.00.34) of neem contact op via het contactformulier.
In de zaal zijn er plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en hun gezelschap (zie zaalplan). Reserveer je plaatsen telefonisch via 03/400.00.34 (vanuit het buitenland +32.3.400.00.34) of neem contact op via het contactformulier.

Over je plaats

Bezoekers met beperkte mobiliteit komen binnen langs een aparte ingang aan de linkerzijde van de hoofdingang. Een helling zorgt voor een makkelijke toegang tot de zaal. Een bezoeker met beperkte mobiliteit kan slechts door één persoon vergezeld worden. De medische ploeg assisteert je naar je plaats in de zaal. Om veiligheidsredenen is de parterre niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Er zijn twee aangepaste toiletten beschikbaar voor rolstoelgebruikers. Deze twee toiletten zijn uitsluitend voor rolstoelgebruikers bestemd en zijn op slot. Voor toegang tot de toiletten moet je de sleutel vragen aan de medische ploeg die zich aan de ingang voor rolstoelgebruikers bevindt.

Vorst Nationaal behoudt zich het recht voor om de plaatsen toe te wijzen waar de rolstoelgebruikers plaats kunnen nemen of die te weigeren als de veiligheid van de rolstoelgebruikers of andere toeschouwers in het gedrang komt.

Neem contact als je met een blindegeleidehond een evenement wil bijwonen. Dat kan via info@vorstnationaal.be of op het nummer +32 3 400 69 70. OPGELET, op dit nummer kan je GEEN tickets bestellen.

Parking voor bezoekers met een beperking

Op de openbare weg, vlak naast de zaal, ter hoogte van de Victor Rousseaulaan 208 (links van het gebouw) zijn er parkeerplaatsen voorzien voor bezoekers die beschikken over een parkeerkaart voor personen met een beperking.

De ingang van de zaal voor personen met een beperking bevindt zich aan de linkerzijde van de hoofdingang. Een steward zal je ticket controleren en de medische ploeg assisteert je naar je plaats in de zaal.