Bezoekers met specifieke noden

Algemeen

Heb je extra assistentie nodig of ben je een rolstoelgebruiker, kom dan minstens 40 minuten voor aanvang van het evenement naar de zaal. Op die manier kunnen we jou de best mogelijke manier verder helpen.

Bezoekers met specifieke noden willen we zo goed mogelijk opvangen en in de beste omstandigheden laten genieten van een evenement.

In de zaal zijn er plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en hun gezelschap. Reserveer je plaatsen telefonisch of neem contact op via het contactformulier.

Over je plaats

Bezoekers met beperkte mobiliteit komen binnen langs een aparte ingang aan de linkerzijde van de hoofdingang. Een helling zorgt voor een makkelijke toegang tot de zaal. Een bezoeker met beperkte mobiliteit kan slechts door één persoon vergezeld worden. De medische ploeg assisteert je naar je plaats in de zaal.

Om veiligheidsredenen is het niet mogelijk om voor rolstoelgebruikers plaatsen op het middenplein te voorzien.

Er zijn twee aangepaste toiletten beschikbaar voor rolstoelgebruikers. Deze twee toiletten zijn uitsluitend voor rolstoelgebruikers bestemd en zijn op slot. Voor toegang tot de toiletten moet je de sleutel vragen aan de medische ploeg die zich aan de ingang voor rolstoelgebruikers bevindt.

Vorst Nationaal behoudt zich het recht voor om de plaatsen toe te wijzen waar de rolstoelgebruikers plaats kunnen nemen of die te weigeren als de veiligheid van de rolstoelgebruikers of andere toeschouwers in het gedrang komt.

Blinde en slechtziende personen

Wil je met een blindegeleidehond een evenement bijwonen? Neem contact met ons op.

Parking voor houders van een EU-parkeerkaart voor mindervaliden

Op de openbare weg, vlak naast de zaal, ter hoogte van de Victor Rousseaulaan 208 (links van het gebouw) zijn er parkeerplaatsen voorzien voor bezoekers die beschikken over een EU-parkeerkaart voor mindervaliden.

De ingang van de zaal voor rolstoelgebruikers bevindt zich aan de linkerzijde van de hoofdingang. Een steward zal je ticket controleren en de medische ploeg begeleidt je naar je plaats in de zaal.