Authoring Layer List:
  • {{layer.title}}

Il Volo, Live In Concert Tour

za 07.10.2023 Vorst Nationaal - Brussel

Il Volo, Live In Concert Tour

za 07.10.2023 Vorst Nationaal - Brussel

Il Volo en België, het leest als een waar liefdesverhaal!

Ons land was een van de eerste landen buiten Italië om het pop-operatrio te omarmen. In 2011 stonden ze hier voor een eerste keer met twee uitverkochte concerten in het Koninklijk Circus in Brussel en de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen.
Daarna speelden ze tal van uitverkochte concerten, met in 2017 als kers op de taart een prachtig en zo goed als uitverkocht concert in Vorst Nationaal.

Zes jaar later keren Piero, Ignazio en Gianluca eindelijk terug met een 'best of'-concert, waarbij al hun grootste hits de revue zullen passeren.

Piero Barone, Ignazio Boschetto en Gianluca Ginoble waren in 2009 nog nobele onbekenden toen ze elk apart deelnamen aan de talentenjacht 'Ti Lascio Una Canzone', op de Italiaanse tv-zender RAI 1. Hun talent werd al snel opgemerkt door Michele Torpedine, de manager die de carrières lanceerde van Andrea Bocelli, Zucchero, Giorgia en Biagio Antonacci. Torpedine wilde met het drietal werken aan een internationaal artistiek avontuur, gedragen door hun buitengewone stemtalent. Ze werden de eerste Italiaanse artiesten ooit die een contract kregen bij een groot Amerikaans platenlabel, Geffen Records.

Hun titelloze debuutplaat, 'Il Volo' (2010), ging platina en haalde zelfs de US Billboard Top Ten. De groep mocht zijn opwachting maken op grote Europese en Amerikaanse televisieprogramma's, waaronder 'The Tonight Show', 'American Idol', 'Good Morning America', 'The Today Show', het Duitse 'Wetten, Dass..?' en de 'MDA Labor Day Telethon' met Jerry Lewis. In 2014 sleepten ze op de Latin Billboard Awards in Miami de prijs 'Latin Pop Albums Artist of the Year, Duo or Group' in de wacht.

Nadat ze in 2015 werden uitgeroepen tot de overwinnaars van het Festival van San Remo, werden ze echt helemaal onstuitbaar: ze haalden nummer 1 op iTunes met hun EP, single en bijbehorende video, die online een recordaantal keer werd bekeken. Met 'Sanremo Grande Amore' en 'Grande Amore' haalden ze de top van de Italiaanse hitlijsten, en de platen haalden respectievelijk dubbel platina en platina. In 2015 vertegenwoordigde Il Volo Italië op het Eurovisiesongfestival en het Europese publiek ging helemaal overstag: Il Volo kreeg de hoogste score in de televoting. Die populariteit vertaalde zich daarna ook in de verkoopcijfers van single 'Grande Amore' en album 'Sanremo Grande Amore', die in de Eurovisielanden meteen naar nummer 1 stegen in de iTunes-charts.

Zowel op hun albums als op het podium spreiden de mannen van Il Volo hun enorme vocale en entertainmenttalent tentoon. Mis hun Live in Concert Tour niet, op 7 oktober in Vorst Nationaal.

-----

Tickets: 75 euro  85 euro  95 euro

Voor tickets die je aan de kassa koopt, rekent be•at een extra servicekost van 2 euro aan.

Opgelet! Je tickets zullen pas enkele dagen voor het evenement beschikbaar zijn in de Ticketmaster App (of in je account).

Il Volo op sociale media

Evenement details

{{selected.title && selected.title.length ? selected.title : 'Kies datum of locatie'}}
  • Geen resultaten
Dit evenement wordt georganiseerd door Gracia Live.

Media

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen

{{item.date}} {{item.location}}

{{ticketData[ticket.ticketId]['custom-ticket-text']}} {{ (ticketData[ticket.ticketId] && ticketData[ticket.ticketId]['custom-ticket-text']) && (ticket.dateType === 'NODATE') ? '  |  ' : '' }} {{ ticket.dateType === 'NODATE' ? ticket.itemDescription : '' }} {{ticket.startTime}}
In de huidige venue zijn geen actuele tickets.

TTSBekijk tickets in andere zalen

{{event.date}} {{event.startTime}}
...
TTS
{{ticket.date}} {{event.startTime}}
...

VIP Experience

Aangeboden door be•at
€ {{activePackage.PriceIncl.toLocaleString('nl-NL')}}Excl. €{{activePackage.PriceExcl.toLocaleString('nl-NL')}} p.p.
{{event.Date}} {{event.Time}} {{event.Location}}
Il Volo, Live In Concert Tour
{{ modalTitle.split(' -- ')[4] }}
{{modalTitle.split(' -- ')[1]}} {{modalTitle.split(' -- ')[2]}} {{modalTitle.split(' -- ')[3]}}

Packages


  • € {{package.price}}
    {{event.date}} {{event.startTime}} {{event.location}}
€ {{package.price}}
{{event.date}} {{event.startTime}} {{event.location}}
{{modal.title.split('--')[0]}}
{{modal.title.split('--')[1]}}
{{modal.date}} {{modal.time}} {{modal.location}}

Groepen


Groepstickets

 | vanaf 20 personen

Kom je met een groep tussen de 11 en 20 personen?

Neem dan contact op via dit formulier zodat wij jou als groep bij elkaar kunnen plaatsen.

Kom je met een groep groter of gelijk aan 20 personen?

Dan kan je gebruik maken van ons groepsarrangement.
Bestel dan jouw groepstickets via dit formulier  .
Wil je meer weten over groepsarrangementen, bekijk dan onze groepenpagina.