Nieuws over Milo Meskens, Metejoor, Frans Bauer, Whitney Houston en Typh Barrow

Nieuws over Milo Meskens, Metejoor, Frans Bauer, Whitney Houston en Typh Barrow

07.04.2023

Vandaag verschijnt het nieuwe album 'Quarter Life Crisis' van Milo Meskens. En er is nog meer goed nieuws. Hij laat ook weten op 21 april het concert van Zornik te openen. Geniet van deze 2 toppers in Trixxo Theater Hasselt.


Metejoor heeft opnieuw een record te pakken! 'Wat Wil Je Van Mij', een duet met de Nederlandse Hannah Mae, staat ruim negentien weken op nummer 1 in de Vlaamse Ultratop. Daarmee verbreekt hij het record dat op naam van Regi stond. Met 'Kom Wat Dichterbij' stond hij 18 weken op één in de hitlijsten. Metejoor speelt op 18 augustus in de Proximus Pop-Up Arena en op 3 en 4 november in het Sportpaleis.


Breaking news! Vandaag werd bekend dat #LikeMe On Tour op 14 juli een zomerse stop maakt in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. De combinatie van een stevig voorprogramma door De KetnetBand gevolgd door een set van ruim een uur #LikeMe, staat garant voor dé perfecte familie-uitstap aan zee.


De Nederlandse zangeres Sieneke staat op 23 juli samen met Frans Bauer op het podium in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. In 2010 nam ze met het nummer 'Sha-La-Lie' deel aan het Eurosongfestival en deze week liet ze weten graag nog een tweede keer te willen meedoen. Samen met Frans!


Gladys Knight, ook wel de ‘Keizerin van de Soul’ genoemd, nam meer dan 38 albums op, waaronder 4 soloalbums, en won 7 Grammy's. In 1995 kreeg ze haar ster op de Hollywood Walk of Fame, en een jaar later werd ze opgenomen in de Rock 'N' Roll Hall of Fame. Deze grote souldame komt op 29 mei naar Stadsschouwburg Antwerpen. Haar verbluffende allereerste én laatste concert in België, want het concert maakt deel uit van haar 'Farewell Tour'.


‘The Greatest Love Of All', een eerbetoon aan Whitney Houston, komt op 2 november naar Stadsschouwburg Antwerpen. De songs die de populaire Amerikaanse zangeres met zoveel liefde en bevlogenheid wist te brengen, worden nieuw leven ingeblazen door Belinda Davids, finaliste bij Britain’s Got Talent.


Madonna deelde gisteren op Instagram een eerste blik achter de schermen tijdens de repetities voor haar komende Celebration tour. De tour start op 15 juli in Vancouver en staat op 21 en 22 oktober in het Sportpaleis.


Zaterdag 8 april kan je op La Une (rtbf) de populaire Belgische zangeres Typh Barrow volgen in de aanloop naar haar concert in Vorst Nationaal in 2020. Op 28 april opnieuw staat ze opnieuw in de spotlights in de meest iconische concertzaal van het land.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief