De Belgische artieste Shay is één van de artiesten die in november te zien is in Vorst Nationaal.

Dit is november in Vorst Nationaal: van London Grammar tot Boléro

22.10.2024

November bruist van de energie in Vorst Nationaal. Met een indrukwekkende line-up is er voor elke muziekliefhebber wat te beleven. Van grootse internationale acts tot tijdloze dansvoorstellingen. Dit is dé plek waar je wil zijn en waar je muzikale hart sneller gaat kloppen.

London Grammar trapt de maand af

Op 1 november opent London Grammar de maand met hun 'The Greatest Love Arena Tour'. De krachtige stem van frontvrouw Hannah Reid, de dromerige melodieën en meeslepende beats zorgen zonder twijfel voor kippenvel.

Benson Boone en Riverdance

De volgende dag - 2 november - brengt Benson Boone zijn aanstekelijke pophits naar Vorst Nationaal. Zijn soulvolle stem en emotionele teksten zijn een lust voor het oor. Op 3 november maakt pop plaats voor traditie met Riverdance. Dit Ierse dansspektakel zet een energieke mix van cultuur en muziek op de planken.

Conan Gray en Ben Howard voor de singer-songwriters

De jonge pop-sensatie Conan Gray stapt op 4 november het podium op. Zijn 'Found Heaven On Tour' belooft een explosie van emoties en hits. Smeer alvast je stembanden. Op 7 november neemt de introspectieve Ben Howard je mee op een nostalgische reis met zijn 'A Retrospective Tour'.

Les 10 Commandements en nog veel meer

Fans van musical kunnen hun hart ophalen met 'Les 10 Commandements' op 9 november, een productie vol grootse ballads en epische vertolkingen. Daarna neemt Fontaines D.C. op 15 november over met hun rauwe post-punk sound. De romantische ziel komt op 16 november aan bod met Shay’s Acte III, en op 19 november dompelt Sleep Token je onder in mysterieuze klanken en bezwerende ritmes.

Hoogtepunten GIMS en Grand Corps Malade

Van slam poetry tot urban hits, de optredens Franse topartiesten Grand Corps Malade (22 november) en GIMS (23 en 24 november) beloven intens en onvergetelijk te worden. GIMS’ 'Le Dernier Tour' is zelfs een van de laatste kansen om de megaster live aan het werk te zien.

Het Aziatische fenomeen XG brengt op 27 november hun energieke mix van K-pop en R&B naar Brussel, terwijl de maand wordt afgesloten met het betoverende symfonisch meesterwerk Boléro op 30 november.

Mis geen moment, want deze november in Vorst Nationaal wordt er een voor de boeken.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief