Snow Patrol brengt nieuwe single 'All' uit. De band geeft dit jaar een concert in Vorst Nationaal.

Snow Patrol brengt nieuwe single 'All' uit

09.08.2024

Snow Patrol lanceert vandaag, vrijdag 8 augustus, hun nieuwe single 'All' via Polydor Records. Dit is de derde single van hun langverwachte nieuwe album 'The Forest Is The Path', dat vanaf 13 september 2024 beschikbaar is. Deze release markeert de terugkeer van de Noord-Ierse band na een pauze van zes jaar, na hun laatste album 'Wildness' uit 2018.

Met 'All' zet Snow Patrol de toon voor wat een meeslepend en introspectief album lijkt te worden, een project dat het wachten van zes jaar zeker waard zal zijn. De band belooft met 'The Forest Is The Path' een vernieuwd geluid te laten horen. Het album bestaat uit twaalf tracks en werd mee geschreven door bandleden Nathan Connolly, Gary Lightbody en Johnny McDaid, met bijdragen van onder andere Troy Van Leeuwen van Queens of the Stone Age. De albumhoes bevat schilderijen van frontman Gary Lightbody zelf.

Naast nieuwe muziek kondigt Snow Patrol ook een reeks intieme optredens aan in Londen en Belfast in september, net voor de release van het album. In België speelt de band een concert op 9 februari 2025 in Vorst Nationaal.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief